GRATIS BOEK: Het beproefde systeem om af te vallen en uw gezondheid te verbeteren 
Ontdek de strategie die Dr. Dewey onthult in zijn bestseller. 
Ontvang nu het audiobook, de online training en het e-book gratis.
Dr. Dewey beschrijft in zijn boek niet alleen de theorie achter het vasten, maar ook tal van gevallen uit de praktijk. Niet alleen verloren zijn patiënten overtollig gewicht, zij kregen ook hun gezondheid terug.  
Waar mag ik uw 
gratis online training 
+ gratis e-book
+ gratis audioboek 
naar toe sturen? 
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Uw gegevens zijn veilig. Ik heb ook een hekel aan spam
Dr Edward Hooker Dewey was een Amerikaanse arts en een pionier op het gebied van therapeutisch vasten en de uitvinder van het "No Breakfast Plan".

Dewey's The True Science of Living (1895) en zijn vervolg The No-Breakfast Plan en de Fasting Cure (1900) werden diverse malen herdrukt en in diverse talen uitgebracht. 

Dewey pleitte er als arts voor dat mensen zich onthielden van het ontbijt en slechts twee maaltijden per dag consumeerden. 

Hij schreef veel ziektes en fysiologische problemen toe aan overmatig eten.

De ideeën van Dr Dewey werden hem door zijn collega's niet in dank afgenomen. 

Dewey geloofde meer in het zelfgenezend vermogen van het lichaam, de kracht van de natuur, dan het gebruik van medicijnen.
Volgt u het dieetadvies, dat sinds de jaren ‘70 wordt gegeven door de medische wereld en de voedingsindustrie, waardoor circa de helft van de mensen overgewicht heeft? Met alle gevolgen voor uw gezondheid van dien?

Of kiest u voor een beproefd systeem, dat al duizenden jaren wordt aanbevolen door vrijwel alle religies zoals het jodendom, het christendom, de islam, het hindoeïsme en het boeddhisme?

Filosofen als Hippocrates, Aristoteles, Plato en Socrates, gingen vasten wanneer ze diep wilden nadenken.

Het boek van Dr Dewey werd in 1900 al uitgebracht en zijn ideeën worden ruim 100 jaar later steeds populairder, onder andere door groeiend wetenschappelijke bewijs, zoals Dr Michael Vanderschelden beschrijft in "De wetenschappelijke benadering van Intermittent Fasting".  
Dewey onthult zijn geheimen van een goede gezondheid, zodat iedereen zijn programma kan volgen en op eenvoudige wijze, GRATIS, op beproefde wijze gewicht kan verliezen. 

Dr Dewey beschrijft hoe vasten bijdraagt aan meer energie, een heldere geest en een betere gezondheid. 
 
Deze klassieker mag in geen enkele boekenkast ontbreken.  - ook niet in die van u. 

Reden genoeg voor mij om dit boek in het Nederlands te vertalen en opnieuw uit te brengen.

  • Gezondheid is een gewoonte, geen eenmalig event
Mijn naam is Harm van Wijk. Ik ben vooral bekend in de beleggingswereld. Ik help mensen met het verlichten van hun financiële pijn.

Dat gaat me zo goed af dat ik regelmatig te zien en te horen ben als beleggingsexpert in programma’s als EenVandaag, Netwerk, Rondom10, Radio 1, Radio 2, BNR, FinanceTelevision en Business Class.

Dat zeg ik niet om op te scheppen, maar om u even een idee te geven van wat ik heb gedaan. De tropenjaren van de beurs hebben diepe sporen nagelaten. De stress van die jaren begint steeds meer tol te eisen. Wat ik leuk vind om te doen, is mensen helpen met hun gezondheid door het delen van mijn ervaring.

Ook kwam ik ieder jaar 1 kilootje aan en dat begon ook zijn sporen achter te laten. Mijn kleding zat te strak, ik had weinig energie en ik voelde me niet prettig.

Ik leerde ook over het gevaarlijke viscerale vet, het vet rond de organen, dat gepaard gaat met een verhoogd risico op het krijgen van:

Coronaire hartziekte
Kanker
Beroerte
Dementie
Diabetes
Depressie
etc. etc.

Daarom ben ik mij gaan verdiepen in hoe het nu eigenlijk zit met gezondheid en wat je kunt doen. Met een minimale inspanning een maximaal resultaat behalen. Niet in de laatste plaats omdat ik 2 jonge zoontjes heb en hen natuurlijk ook het beste wil geven.

50% van de jongeren heeft stress gerelateerde klachten. Dat komt omdat we steeds meer van ons zelf gaan vragen en omdat er steeds minder voedingstoffen in onze voeding zit door kunstlicht, kunstmest, genetisch manipuleren, uitputting van de aarde (peak soil), pesticiden, vaker oogsten, vroeg oogsten, groeihormonen, transporteren naar de andere kant van de wereld, etc etc.

Ondanks mijn 49 'lentes', bruis ik nog steeds van de energie en vraag ik enorm veel van mijzelf als ondernemer. In het afgelopen jaar heb ik onder andere 3 boeken uitgebracht, 4 trainingen ontwikkeld, diverse nieuwe producten ontwikkeld en honderden mensen gecoacht. 

Ik ontdekte dat het niet alleen gaat over wat je eet en hoeveel je eet, maar minstens zo belangrijk, WANNEER je eet.    

De methode is, tot op de dag van vandaag omstreden, ondanks het steeds verder toenemende wetenschappelijke bewijs. Er valt natuurlijk weinig geld te verdienen aan vasten. Alleen al de Amerikaanse markt voor gewichtsverlies wordt geschat op $ 70 miljard.

We zijn niet geboren met een tekort aan medicijnen. Overeten is nog steeds de norm, ondanks dat bijvoorbeeld al jaren geleden werd  vastgesteld dat calorierestrictie het leven aanzienlijk kan verlengen.

Ik ben in enkele maanden van maat 36 naar 32 gegaan en heb meer energie dan ooit tevoren. Gewoon door te letten op WANNEER ik eet. 

Zo simpel kan het zijn dus!
Harm van Wijk - Beleggen.com
Harm van Wijk - Beleggen.com

"50% van de 20-plussers in Nederlanders heeft overgewicht, 50% had in 2015 minimaal één chronische aandoening,
70% van de ziekten is het gevolg van leefstijl’
Het is mijn missie om daar verandering in te brengen.

De basis van gewichtsverlies
Wist je dat minder dan 2% van de "lijners" erin slaagt om af te vallen? ...

Geen wonder dat we allemaal de hoop verliezen dat we ooit het lichaam zullen krijgen waar we naar streven.

Wat ik echter wel heb geleerd - en wat ik vandaag met je zal delen - is dat de eindeloze cyclus van jojoend gewicht nooit mijn fout was. Net zomin is het niet jouw schuld. 

Diëten werken niet ... om een ​​heel eenvoudige reden ...

Wanneer u wordt gevraagd hele voedselgroepen over te slaan. Wanneer u wordt gedwongen om de hoeveelheid calorieën, die u eet te beperken. Je enige optie is om discipline te gebruiken om je aan het plan te houden.

Maar gedragswetenschap bewijst overduidelijk dat je maar een klein beetje discipline hebt. En als je opraakt ... nou, weet je wat er precies gebeurt? ...

En de reden dat je discipline nodig hebt om een ​​dieet te volgen, is omdat diëten NIET NATUURLIJK zijn.

Als je dag in dag uit een dieet volgt, vecht je tegen alles waarvan je lichaam denkt dat het het beste is voor zijn eigen overleving.

Dat is waarom je ziek wordt, last hebt van versneld ouder worden en opnieuw vecht met gewichtstoe- en afname ...

Toch krijgen sommige diëten EEN ding goed. Het is gewoon niet wat je denkt ...
Calorien...de grootste leugen
De afgelopen jaren hebben veel goeroes beweert, dat calorieën niet tellen ... 

En om eerlijk te zijn, begrijp ik waarom. Het is wat we allemaal willen horen! ...

Maar het is gelijk ook de grootste leugen bij gewichtsverlies ...

Negeer even alle mooie theorieën over gewichtsverlies die je hebt gehoord. Sommigen van hen kunnen waar zijn. Sommige volledig nep. 

Er is echter één onmiskenbare waarheid over gewichtsverlies ...

Dit ene ding is misschien niet populair. Maar het MOET gebeuren, ongeacht dat de dieetgoeroes doen alsof. Hier is het…

Om af te vallen, moet u onder een bepaalde drempel van calorieën komen.

Ik weet dat je waarschijnlijk denkt ...

"Hoe is dit anders dan wat ik al heb gehoord? ..."

Je zult zien waarom dit totaal anders is. Ten eerste...

Laten we een calorie definiëren ...

Eigenlijk is het de "energie" die is opgeslagen in het voedsel dat je eet. 

Het wordt ook gebruikt om te meten hoeveel "energie" uw lichaam verbrandt

Nu weet ik dat dit waarschijnlijk geen "populair" advies zal zijn. Echter...

Ook al hoef je NOOIT een enkele calorie te "tellen" ... ik heb gewoon geen "magische formule" waarmee je zoveel calorieën kunt eten als je wilt en toch afvallen. En…

Als iemand beweert dat je dat kunt doen ... ren dan zo snel als je kunt de andere kant op!

En ten tweede ... ik zei dat je onder een bepaalde drempel moet eten.

De truc is, weten wat je niveau van calorieën is en eronder komen. Echter...

Je hoeft het niet elke dag te doen. 

Er is een eenvoudige strategie waarmee u onder uw persoonlijke drempel kunt blijven ZONDER dagelijkse discipline, nauwkeurig tellen van calorieën of het opgeven van uw favoriete voedsel.

En het gebruik van deze eenvoudige strategie is wat helpt om je lichaam schoon te maken - zelfs op het diepste niveau van je cellen - zodat je de klok terug kunt draaien, er jonger uit kunt zien en meer energie voelt dan mensen van de helft van je leeftijd ...

Er zijn tal van voorbeelden, zoals dr. Life, 79 jaar..."je hoeft niet oud te worden als je ouder wordt" is zijn motto...

De keuze is dus aan u!
De keuze is aan u hoe u oud wordt...hoe wilt u oud worden?
Het geheim van uw voorouders onthult van een slank en jeugdig lichaam
De kansen zijn dat uw overgrootouders, en zeker uw overovergrootouders minder calorieën aten dan u.

Maar ik durf te wedden dat ze zichzelf niet hebben gedisciplineerd of specifiek voedsel hebben opgegeven. Eigenlijk...

Als je in een tijdmachine zou kunnen springen en duizenden jaren terug zou gaan om je voorouders te bezoeken, zou je zien dat er voor het grootste deel van de menselijke geschiedenis een heel natuurlijke consumptiekringloop was. Dit hield ons lichaam slank, gezond en in balans.


En zelfs vandaag volgen menselijke gemeenschappen op afgelegen plaatsen nog steeds deze natuurlijke cyclus van veel en weinig calorieën. 

En onderzoekers, die deze gemeenschappen hebben bezocht, ontdekken mensen die slank, sterk, jeugdig en zeer gezond zijn in vergelijking met de constant overvoede mensen in de moderne wereld.
Calorieën kwamen in golven. Soms hoog en overvloedig. Soms laag en moeilijk te vinden.

En uw DNA is vrijwel identiek aan dat van uw voorouders ...


De genetische code die permanent gewichtsverlies ontgrendelt
Stel je een voetbalveld voor ...

Stel je voor dat de bal minder dan een centimeter van de doellijn is ...

Stel je nu de volledige lengte van het veld voor als de 300.000 jaar menselijke genetische evolutie. Goed…

De afstand tussen de bal en de doellijn is net als de tijd sinds de mens de landbouw ontdekte. En…

Een grassprietje net voor de doellijn zou de tijd zijn, sinds we begonnen met het maken van moderne industriële voedingsmiddelen.

U kunt dus zien dat uw genen geen tijd hebben gehad om zich aan te passen aan de gênante overvloed van voedsel die u vandaag hebt.

Uw lichaam verlangt nog altijd naar de natuurlijke golven van hogere en lagere calorieën.

En we hebben al gezien dat discipline niet het antwoord is. En dat het indruist tegen elk overlevingsinstinct. Ten slotte…

Je voorouders hebben het overleeft, door te eten als er genoeg voedsel was, zodat ze door tijden konden komen, waar het moeilijker te vinden was. En dat is waarom je nu worstelt ...

Het was nooit de bedoeling om bepaalde soorten voedsel te vermijden. Je bent niet gemaakt om dagelijkse discipline en ontbering te doorstaan. En het was niet de bedoeling dat je elke dag calorieën zou tellen. Sterker nog, we ontdekten de calorie pas aan het begin van de 19e eeuw!

Maar je genetische code IS geprogrammeerd voor korte perioden zonder voedsel en eten op momenten van overvloed.

En dat is wat ontbreekt in het moderne dieet. Tegenwoordig is het alsof je "één lange maaltijd per dag" eet - het begint bij het ontbijt en eindigt niet totdat je naar bed gaat ...

Dat is waarom we ziek zijn.

Dat is waarom we dik zijn.

Dat is waarom afvallen zo gecompliceerd lijkt.

Dat is waarom je het uiteindelijk allemaal terugkrijgt.

Daarom moet u overschakelen van "Food Obsession" naar "Food Freedom" 

... en uw lichaam de pauzes geven die het verdient ...
Stop met uw obsessie over eten
(als u op gewicht wilt blijven)
Als u niet eet, krijgt u honger, toch? ...

En als u een dieet probeert te volgen, voelt het niet alsof u de hele tijd honger heeft?

Het is alsof u een marathon loopt en de finishlijn steeds verder weg wordt geduwd. Er is nooit een moment dat u GEEN honger heeft. Echter...

Stel u voor dat u maar een of twee keer per dag even honger heeft voor een korte tijd ...

En de rest van de tijd bent u vol en tevreden ... Nooit aan uw volgende maaltijd denken.

Zou dat niet prettig zijn?

Toen ik begon met het gebruik van de methode, die ik ga laten zien, was het alsof een gewicht van mijn schouders viel.

En het gekke is ... ik heb ook iets over honger ontdekt.
Honger verliest zijn kracht!
Na een paar dagen beheerste de honger me niet meer. Ik was er niet meer bang voor ...

Omdat slechts een klein beetje honger ... de kleinste hoeveelheid zelfbeheersing ... voor mij een wereld van vrijheid opende.

De methode waar ik het over had, is een specifieke manier om iets te doen wat voedingsdeskundigen Intermittent Fasting (IF) noemen. 

Omdat dit het systeem is dat me bevrijdde van jojoen en mij enorm veel energie geeft en me helder laat denken. 

En nu heb ik eindelijk een stabiel gewicht en een slank lichaam waar ik trots op ben.

En het zal hetzelfde voor u doen, zoals het heeft gedaan voor inmiddels miljoenen andere mensen, die deze eenvoudige nutritionele verschuivingen gebruiken, die ik heb geleerd van dr Dewey.
Dit is de sleutel tot jezelf belonen
Zonder obsessief "schuld gevoel over eten"

Ik kreeg veel rare blikken toen ik voor het eerst met mensen sprak over intermitterende vasten ...

Het is iets dat ze ofwel verwarrend, extreem of eng vinden. 

Laten we beginnen met een no-nonsense uitleg over hoe het goed te doen ...

Ik volg de eenvoudige methode van Intermittent Fasting genaamd De-geen-ontbijt-club- ontwikkeld door de internationale auteur en voedingsdeskundige dr. Dewey. Dit is hoe het werkt...

Iedere dag stop ik met eten rond 18 uur en begin ik weer rond 13 uur.

Tenzij ik lekker uit eten wil, we bij vrienden op bezoek gaan of zij hier komen, een kerstontbijt, of...met andere woorden, wanneer ik maar wil. Zo simpel als dat 

Alle vrijheid dus!

U hoeft bovendien geen enkele dag zonder te genieten van een volledig normale lunch of diner...

Denk terug aan uw voorouders en hun natuurlijke cycli van hoge en lage calorieën. Echt waar, dat is alles wat u doet als u uw lichaam 18 uur of meer de tijd geeft om alles te verteren, op te ruimen en te repareren. 

Als u, zoals de meeste mensen die nog niet bekend zijn met deze eenvoudige maar krachtige strategie om gewicht te verliezen en uw gezondheid te verbeteren, denkt u misschien dat deze korte perioden zonder eten beperkend kunnen zijn. Toch is het precies het tegenovergestelde.

Als u op dieet bent, heeft u altijd honger, toch?

Maar als u het geen ontbijt plan volgt, dooft het honger hormoon (Ghreline) en heeft u nooit honger (ok, alleen wanneer u net start, omdat uw lichaam zich moet aanpassen).

Dat is het!...

En... de honger wordt nooit erger, dan je normale honger tussen maaltijden die je CONSTANT hebt wanneer je op dieet bent.

Wacht! Wat?

"In plaats van de hele dag honger te hebben, zoals wanneer je op dieet bent, kun je je honger beperken tot slechts de eerste paar dagen? ..."

Ja! En zelfs dan zult u niet meer of minder honger hebben dan bij een dieet. Maar de rest van uw leven bent u VRIJ van de honger. En u bent vrij om te eten wat u maar wilt.

VRIJHEID is de beloning die u krijgt van de geen-ontbijt-club.
Als u 6 uur eet per dag, kunt u al het gewenste gewicht verliezen
Dit is wat mijn leven en mijn relatie met eten heeft veranderd ...

Als u uw normale nachtelijke tijd dat u niet eet, verlengt, hoeft u niet meer op dieet te gaan. En het stelt u in staat om al het gewicht, dat u wilt verliezen, terwijl u de markers verbetert die verband houden met een goede gezondheid en een lang leven.

Als je nu net zo druk bent als ik, vliegen die uren voorbij en ziet u ze amper. In feite zeggen de meeste mensen dat ze zich helderder, waakzamer en productiever voelen, op die dagen wanneer ze gewoon hun eerste maaltijd uitstellen! ...
Vergeet niet dat u niet alleen gewicht verliest
(Meer dan 317 peer review onderzoeken bewijzen de vele gezondheidsvoordelen)

Ik schommelde constant tussen er goed uitzien en mijn lichaam met schaamte verbergen. 

Kent u dat?

Deze GRATIS en EENVOUDIGE methode gaf mij de vrijheid en het lichaam dat ik al sinds mijn 18de wilde hebben.

Toch ontdekte ik al snel dat het veel meer deed voor mijn lichaam dan alleen gewichtsbeheersing ...

Diverse wetenschappers hebben meer dan 317 peer-reviewed wetenschappelijke onderzoeksdocumenten bestudeerd. En dagelijkse komt er  nieuw wetenschappelijk bewijs, dat verband houdt met intermitterend vasten. En…

De voordelen van deze simpele strategie, zijn schokkend en kan de OBISITAS EPEDIMIE een halt toe roepen en omkeren. Dit is wat u kunt verwachten ...

"Geef me 24 uur en ik geef je ..."
+Een toename van uw # 1 vetverbrandend hormoon met 700%
+Beheersing van uw "Hongerhormoon" en een einde aan het hunkeren naar
+Een afname van uw stresshormoon, zodat u meer buikvet verbrandt
+Verhoog uw hersenenfunctie voor een beter geheugen en betere concentratie
+En een boost in uw stofwisseling en energie
+Minder risico op diabetes en een versoepeling van de symptomen
+Verhoogde testosteron als je een man bent
+Verhoogde insulinegevoeligheid, zodat u meer kunt eten en slank blijven
+Sneller afvallen
+Verminderde ontsteking zodat uw gewrichten genezen en zich beter voelen
+Snelle reiniging en vernieuwing van uw lichaam op cellulair niveau (autofagie, iets dat pas recent is ontdekt).
+En veel meer...

Dr. Dewey verklaarde al in 1900 precies WAAROM het (intermitterende) vasten zulke krachtige en blijvende voordelen oplevert ...

In feite, na het lezen van "Het beproefde systeem om af te vallen en uw gezondheid te verbeteren", wist ik waarschijnlijk meer over voeding en hoe het mijn lichaam beïnvloedt dan 99% van de professionele voedingsdeskundigen...(hun kennis zorgt er voor dat 50% van de mensen overgewicht heeft en het aantal groeit schrikbarend!!!)

Introductie van de Geen-ontbijt-methode:
Nu zijn wetenschap, evolutie en traditie het allemaal eens over de eenvoudigste, meest efficiënte, goedkoopste en permanente manier om af te vallen
Er is een vreemde tegenstrijdigheid in de dieetwereld. Iedereen lijkt het zonder vragen te accepteren ...

Denk er eens over na ... Bijna elk dieet, pil, supplement of programma moedigt je aan om MEER van iets te consumeren.

Raar toch?

Niemand heeft het erover hoe je het gemakkelijker maakt om minder te eten.

Ze proberen je ervan te overtuigen dat minder eten moeilijk, eng, slecht voor je is, en dat het gewoon niet gepast is ... en ze laten het feit weg dat het de enige duurzame oplossing is voor permanente gewichtscontrole.

Nu is dr. Deweys permanente oplossing voor gewichtsverlies niet nieuw. Al in het oude Griekenland promootten de beroemde filosofen van die tijd dezelfde principes als in de geen-ontbijt-methode.

En zoals we hebben gezien ... is het echt gewoon een methode om de manier na te bootsen waarop je voorouders aten. Het is wat hen slank en gezond hield. En het is waar uw lichaam vandaag nog steeds naar hunkert ...

Het lijkt misschien vreemd dat het de 'wetenschap' zo lang heeft gekost om dit te ontdekken. Goed…

Dat is misschien niet waar. Je ziet dat het wetenschappelijk onderzoek er al jaren is. En het blijft groeien ...

Echter, studies die zeggen dat je minder moet "consumeren" krijgen niet dezelfde steun en marketingdollars als onderzoeken die erop wijzen dat je een pil moet kopen, een bepaald voedsel moet eten, of een bepaald supplement moet kopen om gewicht kunt verliezen ...

Er was een pionier als dr. Dewey nodig om al het onderzoek te verzamelen. Hij moest vechten om het woord te krijgen.

Hij vocht tegen de status-quo - met mensen, die dwaze dingen wilden claimen, zoals dat vasten, je metabolisme zou vertragen. Of je verliest spiermassa. Of dat het niet zou werken voor vrouwen. Maar het bewijs is overweldigend ...

Het gebruik van Brad's specifieke methode van IF verbetert eigenlijk je metabolisme, behoudt je droge spiermassa en kan door IEDEREEN worden gebruikt om de gezondheid van organen te verbeteren, tekenen van veroudering te veranderen en je levenslange ideale gewicht te bereiken.
Hier is een kort overzicht van wat we nu wetenschappelijk weten...
Hoe vasten je # 1 vetverbrandende hormoon 15x kan verhogen
Wat als er een bijna "magisch" vetverbrandend hormoon was? ...

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn ... maar we weten dat Menselijk Groeihormoon (GH / HGH) zo'n krachtige vetverbrander is dat modellen en atleten zichzelf ermee injecteren ...

Het werkt rechtstreeks op uw vetcellen en vertelt hen dat ze opgeslagen vet moeten afgeven voor energie.

Helaas neemt het Menselijk Groeihormoon (ook wel fitheid hormoon genoemd) af naarmate u ouder wordt, als u geen maatregelen neemt om dit te voorkomen.

U hebt echter geen dure injecties nodig om op elke leeftijd te profiteren van de vetverbrandende effecten van GH...

Onderzoek toont duidelijk aan dat vasten de eigen GH-productie van uw lichaam met 15x verhoogt ... (Sommige onderzoeken hebben zelfs een boost van wel 2000% te zien gegeven!)
 
Dat is wat vasten zo snel laat werken in vergelijking met het traditioneel "op dieet zijn".
100% Tevredenheidsgarantie
Ik wil graag dat u 100% tevreden bent met dit boekAls u niet tevreden bent mag u de verzend- en afhandelingskosten terugvragen. 

U loopt dus geen enkel risico. 
Harm van Wijk  -  Progezondheid.nl

Uitgever van de boeken 
'De meest gestelde vragen over de Bitcoin,' 
'De Kunst van het Verkrijgen van Geld,
de Gouden Regels voor Geld Verdienen' 
'Het beproefde systeem om af te vallen en uw gezondheid te verbeteren.'
Dit vinden anderen van het boek van Dr Dewey, een greep uit de reacties op Amazon.com:
"De bewoording is soms moeilijk voor een moderne lezer, maar de ideeën in dit boek zijn revolutionair, zelfs nu. Hij pleit voor het overslaan van het ontbijt, een praktijk die door bijna alle dieetgoeroes wordt afgekeurd en die vrijwel als onamerikaans wordt beschouwd!

Hij pleit ook voor volledig vasten als remedie voor een breed scala aan ziekten. Zijn verslagen van lang vasten zijn echt opmerkelijk. Hij neemt de opmerkingen op van degenen, die deze praktijk bekritiseerden, wat verbazingwekkend is.

Ik begon te skimmen om de aanbevelingen te vinden, maar toen besefte ik dat de verhalen over het vasten heel interessant waren en ik las het boek van begin tot eind met veel plezier."
 Mamaelle

"Ten eerste is het goed geschreven voor een boek van dit type, en het blijft ondanks zijn leeftijd toegankelijk en begrijpelijk (in tegenstelling tot sommige honderd jaar oude boeken). Ten tweede vond ik de tekst fascinerend, gedetailleerd en goed beargumenteerd, en ook gebaseerd op substantiële informatie uit de eerste hand die voortkwam uit de uitgebreide persoonlijke ervaringen van de auteur als een arts van rond de eeuwwisseling. Ja, veel van de aangehaalde bewijzen zijn empirisch en schaars gedocumenteerd, maar dat vermindert de argumenten van het boek weinig. Er is veel te leren van deze antieke tekst, die vandaag relevant en interessant blijft.

Ik zou nog een extra aandachtspunt moeten noemen: ik kan persoonlijk getuigen van veel van de beweringen die in dit boek naar voren komen. Als het ware volgde ik al een tijdje een ontbijtplan zonder ontbijt en heb er niet alleen van geprofiteerd, maar min of meer exact dezelfde voordelen ervaren als Dr. Dewey in dit boek beschrijft, tot opzienbarende niveaus." 
Aaron

"Een klassieker! Ik vond het ongelooflijk interessant om te lezen hoe een eeuw geleden al dokters waren die de helende werking van ons lichaam begrepen, rust kregen. Als je twijfelt over de wijsheid van het vasten, zal het aantal goed onderzochte en beschreven gevallen in dit boek, zelfs zo oud, je overtuigen. Anders ook een zeer interessant boek vanuit een historisch perspectief."
Amvangerner

"Dit boek was interessant omdat het uit de eeuwwisseling stamt. Maar de huidige boeken over IF gebruiken de wetenschap om het te ondersteunen, dus kijk daar ook naar.

Dat gezegd hebbende, deze man was echt opmerkzaam en nogal een buitenbeentje om het lichaam toe te staan ​​om zichzelf te herstellen in geval van ziekte. Het lijkt erop dat overconsumptie tegenwoordig de norm is (ik vraag me af wat Dr. Dewey zou denken als hij 2014 zou bezoeken!) Ik hou van het concept van ondervoeding en het lichaam in staat stellen zichzelf te herstellen, omdat het zich niet altijd in een constante spijsvertering bevindt.

Ik ben een 45-jarige vrouw van normaal gewicht en ik heb het No Breakfast Plan enkele maanden gedaan. Mijn vriend en ik zijn ermee begonnen omdat hij gastritis ontwikkelde. Het duurde ongeveer een maand voordat zijn symptomen verdwenen waren, maar ze verdwenen. Ondertussen heb ik mezelf eindelijk genezen van bloat omdat mijn spijsvertering is verbeterd. Ik ben me meer bewust van het voedsel dat ik eet, hoe het smaakt en hoe het mijn lichaam doet voelen. Al mijn kleren zijn veel losser en ik voel me goed. Mijn loopsnelheid is verbeterd en ik heb meer uithoudingsvermogen."
Cooters

Erg informatief. Het is verbazingwekkend hoe lang de geneeskunst met succes het vasten heeft gebruikt om een fysiologische status van het lichaam te creëren dat het zelf ernstige levensbedreigende ziekten geneest.
Chuck

Copyright © 2018 - Beleggen.com

Rokebrandlaan 2 | 1251 WC Blaricum
035 737 0440 | info@beleggen.com
BTW-nummer: NL815459658B01
Kvk-nummer: 34244390

Powered By ClickFunnels.com